0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Betonstucwerk Friesland

Er wordt in Nederland weer volop gebouwd. Er is dringend behoefte aan meer woningen en ook aan weer meer bedrijfspanden. De economie draait op volle toeren en dat is te merken in de bouw. Bent u op zoek naar vakmensen voor betonstucwerk in Friesland dan bent u aan het juiste adres bij Stukadoorsbedrijf De Terp. Onze deskundigheid gaat ruim 100 jaar terug, het is een echt familiebedrijf dat al door meerdere generaties is gerund. Wij danken onze naamsbekendheid aan het goede en betrouwbare werk dat wij de afgelopen decennia hebben geleverd.

Kies voor de vakman voor betonstucwerk Friesland

Het stuken van een muur lijkt zo simpel maar toch is het wel degelijk vakwerk. Het is werk dat van vader op zoon wordt doorgegeven maar ook de medewerkers van Stukadoorsbedrijf De Terp zijn uiteraard vakmensen die weten wat ze doen. Uw betonstucwerk in Friesland is bij ons in goede handen. Wij werken voor nieuwbouwprojecten maar ook bij renovaties kunt u uiteraard een beroep op ons vakmanschap doen. Het repareren van aardbevingsschade is één van onze specialiteiten.

Vraag nu een offerte aan voor vakbekwaam betonstucwerk

Heeft u schade aan uw woning of is er sprake van renovatie of nieuwbouw? Vraag nu een offerte aan voor het uitvoeren van uw betonstucwerk bij ons ervaren stukadoorsbedrijf. U kunt uw aanvraag doen via het contactformulier op de website of ons e-mailadres info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0595 – 42 61 38. Wij komen indien nodig bij u langs om het werk op te nemen om zo een zorgvuldige offerte te kunnen uitbrengen.

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA