0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Stukadoor Winsum

Voor een ervaren stukadoor in Winsum gaat u naar Stukadoorsbedrijf de Terp. Bij ons staan het leveren van service, kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel. Ieder lid van het team heeft zijn eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we als stukadoor voor Winsum alle stukadoorswerkzaamheden voor u verrichten.

Uw stukadoor Winsum voor traditionele en moderne stukadoorswerkzaamheden

Als stukadoor voor Winsum behandelen wij uw woning met zorg en zorgen we ervoor dat de woning netjes wordt opgeleverd. Uw wanden en plafond worden met de gewenste techniek mooi afgewerkt. Als stukadoor voor Winsum richten we ons naast stucwerk aan de binnenkant van woningen en panden op het bewerken van gevels. Daarbij kunnen we gevels verschillende karakters geven. Stukadoorsbedrijf de Terp bestaat al meer dan 100 jaar en kennis is overgebracht van generatie op generatie. Hierdoor kunt u rekenen op deskundigheid in traditionele en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals:

  • Pleisterwerk voor spiegelgladde wanden en plafonds
  • Schuurwerk diverse technieken
  • Sierpleister in alle kleuren
  • Spackspuiten
  • Sauswerk voor wanden en plafonds
  • Airless spuitwerk

Als stukadoor in Winsum staat het leveren van kwaliteit en continuïteit centraal

Naast het aanbrengen van nieuw stucwerk kunt u ons als stukadoor nabij Winsum inschakelen voor restauratie en renovatie. Restauratie gaat om kennis in materialen, technieken en geschiedenis van bouwstijlen. Wij inspecteren de schade, herkennen de bouwstijl en kunnen deze vakkundig restaureren en reproduceren. Ook bij renovatie leveren we kwaliteit bij de verbouwing of herindeling van uw woning of pand. Wij willen dat u tevreden bent met het eindresultaat en de werkzaamheden worden met grote zorg uitgevoerd. Als stukadoor in Winsum leveren we hierdoor op en top kwaliteit bij stucwerk.

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA